Szalonka Műhely Alapítvány

 

A Szalonka 2012 őszén nyitotta ki kapuit-szárnyait; a műhely megálmodói Rutkai Bori és Sándor Vica voltak.

A csoportokat Janda Zsuzsa pszichopedagógus, kiképző pszichodráma vezető, dr Varga Melinda gyermekpszichiáter és Inotay Judit építész, pszichodramatista vezetik.

 

szal


Egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, működtetni, amely elsősorban a magatartás-viselkedés problémákkal küzdő gyerekek számára nyújt segítséget, úgy, hogy holisztikusan tekint rájuk, rendszer-szemléletűen a családra. Eközben kapcsolatban áll az ellátórendszerrel, annak esetleges hiányosságait pótolja, és hidat, szakmai kapcsolatot létesít azok között, akik érintettek a gyerek életében. 

Kiscsoportos formákat kínálunk – ahol a kreativitás, spontaneitás megjelenítésére, fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Értékeket keresünk, önkifejezésre bíztatunk. 

Célunk, hogy a gyerekek azt érezzék, itt kíváncsiak rájuk, hisznek abban, hogy képesek kifejezni szimbolikus formában nehézségeiket, hogy van lehetőségük változtatni ezeken. Az önismeret, önreflexió, az együttműködés, együttérzés, a közös alkotások legfontosabb hozadéka. 

Bízunk abban, hogy a családok megtapasztalják, hogy van hová fordulni, itt meghallgatják, meghallják őket, és az igényeiknek megfelelő segítséget kapnak. 

 

Ahol megtalálhattok minket:

 

1015 Budapest, Hattyú u. 12.

szalonkaszalonka@gmail.com

https://www.facebook.com/szalonkamuhely/

Janda Zsuzsanna +36 30 823 3729

jandazsuzsa@gmail.com

http://www.jandazsuzsa.shp.hu

Rutkai Bori: festmények, web design

http://rutkaiboribanda.wixsite.com/rutkaiboribanda